Ikke to AX er ens !

- det kræver indgående viden og samarbejde med jer for at forstå netop jeres forretningsgange.

Pingala, navnets oprindelse

Forskellige matematikere, filosoffer og andre kloge folk har tænkt på binære tal i en eller anden form gennem historien. I dag når du siger "binær" tænker du straks på computere og integrerede kredsløb, men det binære talsystem var tænkt på hundreder eller tusinder af år, før det kunne blive brugt i maskiner.

200 år f.Kr. tog en hindu ved navn Pingala i Indien to stavelser fra hans sanskrit "alfabet" og begyndte at lave kombinationer, ligesom vi lærer i dag i skolen med farvede kugler. Således grundlagde han det binære talsystem.

Om os

Pingala er en ERP konsulent- og udviklingsvirksomhed med dyb ekspertise i Microsoft Dynamics AX.  Alle vores konsulenter har mere end 10 års erfaring i Dynamics AX.

Hos Pingala har vi en bred forståelse fra ide, implementering til at identificere flaskehalse og forbedringer i kørende systemer og både praktisk samt teoretisk ballast med IT-projekter. Pingala er Microsoft Dynamics AX certificeret partner.

Vi er specialister i procesoptimering og arbejder på flere niveauer fra rådgivning til konkret optimering. Vi har stor erfaring i alle standard AX moduler fra dyb til verdens klasse.

I Pingala arbejder vi efter "Agile" udviklingsmetoder. At være "AGIL " betyder at være hurtig, fleksibel og effektiv. Det betyder at selvom vi kan se værdien i en udførlig specifikation, anlægger vi den antagelse, at der ligger mere værdi i udviklingen af et resultat, som kan genbearbejdes og ændres så det passer til de ønsker, som blev udtrykt både før opgaven blev sat i gang, og som blev opdaget undervejs. En platform som Dynamics AX understøtter den måde at arbejde på. Således vil du med Pingala som ERP partner opleve at dit projekt implementeres og udvikles hurtigt og effektivt og med fleksibilitet i højsædet.

Gennem mange års erfaring med Axapta/Dynamics AX har vi opbygget dyb specialviden. Denne viden har vi samlet i en række add-on's til Dynamics AX. Således har vi udviklet en række mindre moduler som er let integrer bare og som tilfører værdi til din virksomhed.

Hos Pingala har vi en filosofi om ikke nødvendigvis at skulle være de største, men vi skal være de bedste. Derfor rekrutterer vi udelukkende senior konsulenter/udviklere, som kan tilføre værdi til vores kunder. Vi lægger meget stor vægt på at vore folk både besidder den udviklingsmæssige spidskompetence, men også har en dyb forretningsforståelse. Disse to egenskaber skal efter vores opfattelse gå hånd i hånd for at kunderne får størst nytte og værdi af deres ERP system.

Pingala's Specialer:

 • Speciale i MRP / produktion, herunder Shop Floor Control,
  materialestyring, produktionsplanlægning og produktionskalkyler
 • Speciale i lager og logistik, herunder batch- og serienummerstyring,
  plukrutiner, Inventory II, integration med lagerautomater og håndskannere m.m. Vi er certificerede i Inventory II
 • Warehouse management (WHS) som blev frigivet i AX 2012 R3
 • Projekt og Service management modulerne
 • Speciale i disponering / behovsplanlægning (master scheduling)
 • Speciale i kostallokering og efterberegning af kostprisværdi
 • Speciale i styring, lagerføring og kostprisfastsættelse af råvarerester og stumper (remnants)
 • Speciale i integration af software og moduler til AX
 • Speciale i Entreprise Portal samt workflow

 

Høj kompetence, nærhed og evnen til at lave pragmatiske løsninger der virker - det er Pingalas speciale.

Want to Join Us ?

Dynamics AX Udvikler

Er du typen der motiveres af forskellige typer af udviklingsopgaver, lige fra mindre udviklingsopgaver hos faste kunder til større implementerings- og opgraderingsprojekter? Trives du i en travl og spændende hverdag, hvor opgaverne er mange og forskellige? Og giver dit arbejdsliv mening når du bidrager til at udvikle værdifulde, stabile og sikre løsninger i Dynamics AX med fokus på kunden og kvaliteten?

 Så er det måske dig vi søger til Pingala.

Mere

 

 Dynamics AX Forretningskonsulent

Motiveres du af at arbejde med mange spændende og forskellige funktioner som konsulent? Trives du som den konsulent der rådgiver kunden og hjælper med konfigurationen? Har du det nødvendige overblik til også at påtage dig projektlederansvar og være bindeled mellem systemkonsulenter, kunden og udviklerne? Arbejder du metodisk og målrettet?

 Så er det måske dig vi søger til Pingala.

Mere