Kundecase

Pingala har bl.a. hjulpet med udviklingen af

Berendsens Shop Floor Control

 

En højteknologisk vaskeri koncern

Berendsen Textil Service inviterede os indenfor for at høre, om Pingala ville være et alternativ til en leverandør, som de ikke var helt tilfreds med. Deres krav var letforståelige: Vi skulle være eksperter på produktion, herunder shop floor control, og være i stand til at løfte opgaven med at få renter og rykkere til at fungere og være med til at få processen omkring den månedlige fakturering til at fungere bedre. Derudover var kravet, at vi skulle arbejde med integration til deres højtspecialiserede vaskeriservicesystem, som ligger udenfor Axapta, og være i stand til at sætte os ind i de mange tilretninger, som var blevet foretaget i koden.

I dag kan Berendsen Textil Service se tilbage på en tid, hvor der er blev ryddet op, koden fungerer, den månedlige faktureringsprocedure er skåret ned til 1 dag i stedet for 3, omkostningerne for vedligehold af Axapta er mere end halveret, og tilliden til os som ERP-leverandør giver en fri og umiddelbar kommunikation.

Den næste fase var en overgang til Dynamics AX 2012, hvor en del af øvelsen var at returnere til standard-kode i stedet for tilretninger. Pingala er nomineret til ERP Prisen 2016 for denne løsning. Læs mere her

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

" Vi havde brug for at have fat i de bedste Axapta konsulenter på markedet. Pingala er både stærke på udvikling og på forretningsforståelse. Vi får i høj grad value for money."

 

Klaus Nissen, IT Manager, Berendsen Textil Service