Kundecase

"Pingala er virkelige dygtige - de har fået styr på vores meget komplicerede AX"

Andy Simonsen, ERP Manager, GEA Niro A/S

En kompleks global projektorienteret produktionsvirksomhed

GEA Niro er en højtspecialiseret virksomhed, der laver custom made frysetørringsanlæg og forstøveranlæg, og de leveres til og opsættes verdenen over. For at lave og servicere sådanne projekter kræves både højtuddannede ingeniører, dygtige logistikfolk, servicemindede reservedelssælgere og i det hele taget dedikerede folk i hele organisationen.

For at få et IT-system, der støtter op om de mangefoldige arbejdsopgaver, har Pingala været med i al udvikling på Dynamics AX 2009, som GEA Niro bruger som ERP. Samarbejdet
med interne konsulenter og udviklere har været tæt og produktivt og mange af de 300 slutbrugere på adressen i Søborg ved hvem vi er og værdsætter et besøg fra os som led i udviklingsarbejdet, eller når et issue skal løses.

Det tætte samarbejde, hvor vi gerne arbejder on-site, passer i vor opfattelse af agile system development til begrebet close proximity. Dynamics AX lægger op til, at løsninger bearbejdes og diskuteres foran skærmen eller ud fra en fælles kendskab til produktet. Den umiddelbare kommunikation og intuitive tilgang vægtes højt samtidig med, at dokumentations- og formkrav kan overholdes i det omfang kunden ønsker.

Kerneløsninger Pingala har hjulpet GEA Niro A/S med 

 

Master scheduling (beregning af behov og disponering)

Advance Payment of supplier invoices (partial payments of invoices) related to purchase orders

Remnants

IFRS (concern level finance reporting)

Production handling and advanced warehouse management